Webshop met outdoorproducten van ScoutProof kwaliteit! 

Welkom

Main Navigation:

Producten

Boonanza "Hak, Ik Heb Je!"

Beschikbaarheid: In voorraad Lage voorraad

Artikelnummer: 80305

Normale prijs: € 9,95

Aanbiedingsprijs: € 7,95

OF

Snel overzicht

In dit communicatieve kaartspel Boonanza van 999 Games handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?

Denk niet dat bonen makkelijke groenten zijn! Met bonen kun je veel thalers verdienen, maar dan moet je de juiste bonen verzamelen. Dat zou simpel geweest zijn als je de bonenkaarten niet in dezelfde volgorde moet gebruiken als hoe je deze otnvangt. Nu helpen slechts geraffineerde handelsacties met medespelers. Een tactisch kaartspel voor echte handelaars, waarin je elkaar heerlijk kunt dwarszitten.

Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft iedere speler twee bonenvelden. Op elk daarvan mag hij één soort bonen verbouwen. Als je aan de beurt bent, moet je de eerste kaart en mag je de tweede kaart uit je hand verbouwen. Daarna draai je twee nieuwe bonenkaarten open die je mag houden of verhandelen. Je mag ook kaarten uit je hand verhandelen. Dat kan nuttig zijn, want een bonenveld is meer waard als er meer kaarten van een soort op liggen. En als je een soort moet verbouwen die er niet ligt, moet je een ander verkopen. En dat kan wel eens te vroeg komen...

Je kunt er per spel echter wel één keer voor kiezen om voor drie thalers een extra bonenveld te kopen. Het spel is afgelopen als de stapel bonenkaarten drie keer is doorgespeeld. Wie daarna het meeste geld heeft, wint.

Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan.

Leeftijd: vanaf 12 jaar.
Geschikt voor 3-5 spelers.
Speelduur: 45 minuten.

Meer afbeeldingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Volle Maan In Wakkerdam

Volle Maan In Wakkerdam

€ 9,95
Kleine Avonturen, spel voor groepen

Kleine Avonturen, spel voor groepen

€ 14,95
Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolven van Wakkerdam

€ 9,95