Webshop met outdoorproducten van ScoutProof kwaliteit! 

Welkom

Main Navigation:

Producten

Life-Line

Life-Line is specialist op het gebied van wandelkleding en verzorgt de actieve en recreatieve wandelaar met functionele kleding. Actief bezig zijn is de reden waarom Life-Line een compleet functioneel kledingprogramma heeft ontwikkeld.

Onze kleding houdt de wandelaar koel of juist warm tijdens het wandelen. Biedt bescherming tegen UV-straling, insecten-beten en de kleding voelt erg comfortabel aan. Kortom; Life-Line beschermt de wandelaar tegen de elementen van de natuur en laat hun optimaal genieten van het wandelen.

Door samenwerking met wandelverenigingen, verschillende organisaties van wandeltochten (zoals de Cantharel 4Daagse Apeldoorn en de 30 van Zandvoort) en een Life-Line testpanel weet Life-Line goed waar het op aankomt.

De kleding beschikt over eigenschappen zoals anti-insect, waterdicht, winddicht, ademend, UPF50+, lichtgewicht of 4-waystretch voor extra bewegingsvrijheid. Wij hebben een selectie van het complete Life-Line assortiment opgenomen. De collectie bestaat uit keuze aan broeken (lang en kort), softshell jassen en accessoires zoals hoofddeksels.

Bij elk product dat ontwikkelt wordt, staan comfort en functionaliteit centraal. Want een broek kan nog zo mooi zijn, als je er niet soepel in kunt bewegen, is het geen wandelbroek. En een broek kan nog zo functioneel zijn maar als de pasvorm niet goed aansluit, zal je je niet op je gemak voelen als je erin gaat wandelen. Life-Line wandelkleding zorgt ervoor dat wandelaars maximaal kunnen genieten van hun wandelavontuur. ’S winters en zomers, bij goed en minder goed weer, op lange en korte afstanden.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren