Webshop met outdoorproducten van ScoutProof kwaliteit! 

Welkom

Main Navigation:

Producten

Weerwolven van Wakkerdam

Beschikbaarheid: In voorraad In voorraad

Artikelnummer: 80310

€ 9,95
OF

Snel overzicht

Het bekende Scouting spel is er nu ook in kaartspel ontwikkeld door 999 Games. Het draait hierbij om het ontmaskeren van de weerwolven, voordat zij ' s-nachts op pad gaan.
Wakkerdam wordt door weerwolven geteisterd. Elke nacht gaan ze op pad op zoek naar heerlijke lekkernijen. In de meeste gevallen zijn het burgers van de stad die worden verslonden.
De inwoners besluiten met elkaar een oplossing te bedenken met als doel de weerwolven te ontmaskeren en uit de stad te verjagen! Er is één groot nadeel: de weerwolven bevinden zich onder de burgers (spelers).

Om het spel ingewikkelder, maar ook een stuk spannender te maken, kun je één van de onderstaande tips nog proberen.
- Probeer als spelleider de spannende sfeer en het wantrouwen aan te wakkeren door het licht te dimmen, kaarsjes neer te zetten en andere spanningsverhogende elementen toe te voegen.
- Bouw het spel om naar iets dat past in je kampthema. Bijvoorbeeld tijdens een Asterix en Obelixkamp als "De infiltranten van Petibonum", over een groep Romeinse soldaten dat infiltreert in een Gallisch dorpje.
- Afhankelijk van het soort groep dat je hebt en de mate waarin je de fantasie van de deelnemers wel of niet een beetje moet prikkelen, kun je wat meer "bijzondere" burgers toevoegen, of juist een paar "bijzondere" weerwolven.

Aantal spelers: 8-18
Speelduur: 45 min.
Afmeting verpakking: 12x10 cm

Meer afbeeldingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Kubb Game Dennenhout

Kubb Game Dennenhout

€ 24,95
Papertrack Knikkerbaan

Papertrack Knikkerbaan

Prijs vanaf:

Normale prijs: € 14,95

Aanbiedingsprijs: € 7,50

Kleine Avonturen, spel voor groepen

Kleine Avonturen, spel voor groepen

€ 14,95